KunstKlank zoekt sterke handen

Noordwijk – Er wordt volop gebouwd aan het KunstKlanktheater, een mobiel bamboe theater ontworpen door Studio Akkerhuis, waar van 14-22 juli ‘Gestrand Verlangen’ wordt opgevoerd. De voorbereiding van de theaterbouw vindt plaats op Calorama waar dagelijks veel vrijwilligers bamboe tribunes vervaardigen.

Bij bouw, inrichting en gebruik van dit theater staat duurzaamheid voorop: in energiegebruik, bij hergebruik materialen en in het benutten van alles wat strand en zee maar te bieden hebben. Begin juli wordt het theater opgebouwd op het Noorderstrand van Noordwijk, strandafrit 21.

Voor de opbouw zijn nog sterke handen nodig. Heb je tijd en zin om vanaf begin juli je handen uit de mouwen te steken, mail dan naar vrijwilligers@kunstklank.nl

Voor meer informatie zie www.kunstklank.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.