Leraar RLS in race voor beste geschiedenisleraar 2017

Foto privébezit

Sassenheim – Tom de Kruif van het Rijnlands Lyceum Sassenheim maakt kans op de titel Geschiedenisleraar van het jaar 2017. Met nog vier collega’s is hij genomineerd voor de prijs.

Die wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt door het Rijksmuseum, in samenwerking met de NTR en het Nationaal Archief. De winnaar van de titel Geschiedenisleraar 2017 wordt op 28 oktober in het Rijksmuseum bekendgemaakt.

De zoektocht naar de beste geschiedenisleraar begon in maart van dit jaar. Leerlingen, directies en collega’s stuurden meer dan 250 voordrachtsformulieren in. De jury woonde de lessen van de beste 15 bij. Hieruit werd de top 5 gekozen. Volgens de jury allen topkandidaten: zeer bevlogen geschiedenisleraren met uitzonderlijke kwaliteiten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here