Lissenaren kunnen op bezoek bij groene energiefabriek

Lisse – De gemeente Lisse organiseert speciaal voor Lissenaren twee excursies naar afvalverwerker Meerlanden in Rijssenhout.

Daar kunnen deelnemers zien wat er gebeurt met hun groente- fruit- en tuinafval. Meerlanden verwerkt dat in haar groene energiefabriek in Rijsenhout tot vijf nuttige producten: groengas, CO2, warmte, compost en water. Die producten worden gebruikt in de regio waar het GFT is ingezameld.

De excursies zijn op woensdag 29 juni en woensdag 4 juli. Inwoners van Lisse kunnen zich aanmelden voor deze gratis excursies. Vertrek met de bus vanaf het gemeentehuis is om 9.00 uur; rond 11.30 bent u weer terug in Lisse. Stuur voor 23 juni een mail naar excursies@lisse.nl en vermeld de gewenste datum, uw naam en telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.