Lissenaren kunnen op bezoek bij groene energiefabriek

Lisse – De gemeente Lisse organiseert speciaal voor Lissenaren twee excursies naar afvalverwerker Meerlanden in Rijssenhout.

Daar kunnen deelnemers zien wat er gebeurt met hun groente- fruit- en tuinafval. Meerlanden verwerkt dat in haar groene energiefabriek in Rijsenhout tot vijf nuttige producten: groengas, CO2, warmte, compost en water. Die producten worden gebruikt in de regio waar het GFT is ingezameld.

De excursies zijn op woensdag 29 juni en woensdag 4 juli. Inwoners van Lisse kunnen zich aanmelden voor deze gratis excursies. Vertrek met de bus vanaf het gemeentehuis is om 9.00 uur; rond 11.30 bent u weer terug in Lisse. Stuur voor 23 juni een mail naar excursies@lisse.nl en vermeld de gewenste datum, uw naam en telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here