Mara Vergeer 3e bij NK Jeugdwielrennen

Warmond/Lisse – Mara Vergeer (lid Warmondse IJsclub en RTV Bollenstreek) eindigde afgelopen zaterdag op het Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrennen in Amersfoort als derde in haar categorie; meisjes die dit kalenderjaar 9 jaar worden.

Mara had dit jaar al zoveel podiumplaatsen gehaald bij fietswedstrijden dat zij als tweede van de regioselectie Zuid werd afgevaardigd. De drie jongste categorie├źn reden zes rondes van ruim 1 km, met als slot een klim van 600 meter de Galgenberg op. Die heeft een gemiddelde stijging van 6%.

Elena van der Veken en Jinthe Nijboer reden naar de eerste en tweede plaats, Mara bezette de derde plaats op het podium.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.