McDonalds in Noordwijk gaat dicht

Noordwijk – De McDonalds in de Hoofdstraat in Noordwijk gaat dicht. Op 2 juli om 20.00 uur sluiten de deuren van het fastfoodrestaurant. Volgens een woordvoerder wordt de vestiging gesloten vanwege de niet-ideale ligging in combinatie met de aanwezigheid van de McDonalds bij het station in Sassenheim. Het huurcontract is daarom opgezegd. Wat er daarna gevestigd wordt, is niet bekend.

15 REACTIES

 1. Dat is vast niet de echte reden, in Leiden zijn er 2 Macs, in Leiderdorp ook 1 en een bij het transferium bij de A44, dus 4 dicht bij elkaar, Dus wat een rare smoes is dit!!!!

 2. Volgens mij is de huur enorm en wat heeft het station in Sassenheim te makenet een zaak in de hoofdstraat in Noordwijk ?😕

 3. er wordt gefluisterd Schuitemaker, klopt dit? Dat wordt dan een strop voor Dirk van Duijn en Caspers, die zijn dichterbij als Mc. Donald van A44

 4. Ik lees in dit rubriek dat ze de ligging niet ideaal vinden. Was de ligging van het pand in 1995 dan wel ideaal? In dat jaar kreeg Noordwijk een filiaal van deze wereldketen. Bovendien heb je in Noordwijk strandgangers en overige toeristen. De verstandhouding met het filiaal in Sassenheim begrijp ik dus niet helemaal.

 5. Concurrentie vanuit Sassenheim?! Yeah….right! Wat een bullshit…. Als ik in Noordwijk loop en trek heb, heb ik nix aan een Mac in Sassenheim. Zonde weer dit….

 6. Jammer! Maar dan kunnen wel de horeca ondernemers in noordwijk nog makkelijker overleven!

 7. Hoera, kan ik met m’n zoon weer gewoon naar een snackbar waar ze echte burgers verkopen!

 8. Mensen ,
  Het is alleen beter voor de andere horeca zaken.
  McDonald’s gaat dicht omdat ze verdienen niet genoeg geld, denk ik!
  Ze verdienen wat centjes meer alleen in de zomer,
  maar het is niet genoeg.
  Niemand wilt macdonalds noordwijk overnemen ….Ze draaien alleen maar verlies.

Comments are closed.