Mild oordeel politierechter na brandstichting Lisse

Lisse – Een 19-jarige Lissenaar is door de politierechter veroordeeld tot een werkstraf van 30 uur. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Drie maanden geleden zwalkte hij met een vriend naar huis, na een avondje stappen met veel alcohol. Bij de Zwanendreef vonden ze twee kinderfietsjes op straat en een flesje aanmaakvloeistof voor de barbecue. De fietsjes gingen in de aanhangwagen en met hulp van de vloeistof ging de fik erin.

Hoewel in soortgelijke gevallen al snel twee maanden celstraf wordt geƫist, was de rechter nu mild. De Lissenaar zocht hulp voor zijn drankmisbruik en schreef op eigen initiatief een excuusbrief aan de eigenaar van de aanhangwagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.