ODI zoekt grimeurs en decorbouwers

Noordwijkerhout – Toneelvereniging ODI gaat de komende seizoenen drie toneelstukken spelen, beginnend in het najaar 2017 met een komedie. In het voorjaar 2018 gaat ODI in samenwerking met toneelvereniging HTIOS uit Noordwijk ook optreden in de Muze in Noordwijk.

De rolverdeling voor de stukken is afgerond, maar ODI zoekt nog versterking voor zowel de grime- als de decorploeg. Ben je creatief met make-up of in decorbouw en ben je geïnteresseerd, mail dan naar toneelverenigingodi@gmail.com.

In augustus brengt ODI haar jaarlijkse brochure uit, vanaf dan te downloaden via www.toneelverenigingodi.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.