Politie zoekt identiteit dode man

Noordwijk – De politie is op zoek naar de identiteit van de dode man die vrijdagmiddag uit zee bij Noordwijk werd gehaald. Kitesurfers ontdekten het lichaam en waarschuwden de hulpdiensten.

De man heeft een licht getinte huidskleur en een stevig postuur. Hij is tussen de 25 en 35 jaar oud en ongeveer 1.70m lang. Hij heeft kort, krullend donker kroeshaar en een sikje. Hij was gekleed in een zwarte Adidas trainingsbroek (mt 3XL) met rood/roze strepen langs de pijpen. Hij droeg rode Nike Air Max gympen (mt 45,5). Zijn bovenkleding bestond uit een donker vest met capuchon en een donker t-shirt met aan de voorkant de afbeelding van twee doodshoofden. Om zijn nek droeg hij een groot model koptelefoon met een microfoon, zwart/rood van kleur. Op zijn rug droeg hij een oranje, nylon rugzakje van het merk Converse. Uit het onderzoek van de schouwarts is nog geen doodsoorzaak bekend geworden.

Wie meer weet kan bellen met de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.