Pre-hbo certificaat voor twee Fioretti-leerlingen

Lisse – Fioretti-leerlingen Melissa in ’t Veld en Pepijn Lammers hebben tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Hogeschool Leiden hun Pre-hbo certificaat ontvangen.

Het afgelopen schooljaar maakten zij deel uit van de eerste lichting Pre-hbo, een gloednieuw traject op de Hogeschool Leiden voor getalenteerde leerlingen van 4 havo uit de regio. In een half jaar tijd maken de leerlingen kennis met het hbo, werken ze samen aan een project en zetten ze de eerste stappen in het onderzoek voor hun profielwerkstuk. Het traject werd afgesloten met presentaties van de deelnemers, waarbij avontuur, samenwerking en persoonlijke groei de sleutelwoorden waren.

Het Fioretti College wil dit traject volgend schooljaar zeker voortzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.