Procedure windmolens door gemeente Teylingen

Foto: archief Bo

Sassenheim – De meerderheid van de Teylingse gemeenteraad heeft besloten dat de procedure rond de komst van windmolens bij AkzoNobel door de gemeente gevoerd moet worden. Er zijn twee mogelijkheden om de procedure rond de molens te voeren: door de gemeente of door de provincie. VVD, CDA, D66 en Trilokaal vinden dat de gemeente de bestemmingsplanwijziging moet opstellen, en niet de provincie. PvdA en ChristenUnie daarentegen vinden dat de provincie dit beter kan doen, en dat de gemeente zich dan meer moet opstellen als belangenbehartiger van de inwoners van Teylingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.