Rekenkamer wil mantelzorgers interviewen

Bollenstreek – De Rekenkamer Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout voert een onderzoek uit naar mantelzorgondersteuning.

Alle mantelzorgers die zichzelf geregistreerd hebben bij WelzijnsKompas (Lisse en Hillegom) of Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout wordt gevraagd om een enquête in te vullen. Zo kunnen mantelzorgers hun ervaring delen en ervoor zorgen dat mantelzorgondersteuning in de gemeenten zo goed mogelijk georganiseerd wordt.

Ook niet geregistreerde mantelzorgers wordt gevraagd mee te doen aan het onderzoek. Zij kunnen zich melden bij Laila Hanzouli van RadarAdvies, die het onderzoek uitvoert, via 06-54381693, of L.Hanzouli@radaradvies.nl. Deze mantelzorgers worden dan kort telefonisch geïnterviewd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.