Ruim 1700 kinderen op Luchtkussenfestival

Archieffoto Tiny van der Zwan

Voorhout – Ruim 1700 kinderen hebben zondag gesprongen, gegleden en geklauterd tijdens Luchtkussenfestival. Dat werd voor de 12e keer gehouden in het centrum van Voorhout.

Het was stralend zomerweer, dus de springkussens met wateractiviteiten waren het meest in trek bij de jeugd. De wachttijd liep bij de meest populaire kussens soms op tot 40 minuten. Maar dan kon er ook naar hartenlust worden gespeeld.

Als de kas is opgemaakt wordt er traditiegetrouw een bedrag gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar wordt bijgedragen in de kosten van een muurschildering op de nieuwe fietstunnel bij de Nagelbrug. Die wordt gemaakt door de Warmondse kunstenares Judith van der Meer en moet graffiti en vandalisme aan de tunnel voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.