Ryan Geerdink wint Open Tennis Toernooi STV

Sassenheim – Ryan Geerdink heeft het STV Open Tennis Toernooi gewonnen. In de finale won hij eenvoudig van Daan de Ru. Deze won met Jordi van der Meer eerder wel de heren dubbelfinale van Ryan Geerdink en Marco Bot.

Met bijna 400 deelnemers verdeeld over 300 partijen was het toernooi een succes te noemen. Het clubhuis was volledig in Ibiza-sferen versierd, het thema van dit jaar. Spelers en bezoekers keken even raar op toen ze voor het eerst binnenkwamen en een heus strand aantroffen.

Het was het laatste toernooi op het oude tenniscomplex aan de Parklaan. Volgend jaar worden de deelnemers ontvangen op het nieuwe STV-complex op het Roodemolen Park.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.