Schieten op de korf bij Fluks

Noordwijk – Bij korfbalvereniging Fluks was zaterdag het traditionele schutterstoernooi.

In twee poules werd door spelers en hun familie en vrienden gestreden om de eer: één voor “echte” korfballers en één voor jeugdleden en ouders. Bij dit toernooi wordt 10 minuten lang door koppels geschoten op de paal van de tegenstander. Aan het eind wint het team dat de meeste punten gescoord heeft. Onder een blakend zonnetje werd het een competitief, maar vooral gezellig gebeuren en moesten veel ouders toegeven dat het nog niet meeviel om de bal door het mandje te gooien.

Op 24 juni organiseert Fluks het jaarlijkse beachkorfbaltoernooi en dan zit het seizoen er echt op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.