Schooltuinproject Park Rusthoff krijgt 1e Teylinger Prijs

Sassenheim – Het Schooltuinproject van Park Rusthoff in Sassenheim heeft woensdag de eerste Teylinger Prijs gekregen. Raadslid Dion Piket kwam op werkbezoek en reikte de prijs, een cheque van 250 euro uit aan de vrijwilligers die het project mogelijk maken. Het Schooltuinproject is bedoeld om jonge kinderen te leren hoe groenten groeien en ze te stimuleren om verschillende groenten te eten. Voor de eerste Teylinger Prijs waren vijf nominaties ingezonden. De Teylinger Prijs wordt uitgereikt aan vrijwilligers of verenigingen  met een goed project of aan een initiatief vanuit een vereniging of groep buurtbewoners. Voorwaarde is wel dat het project of initiatief meerwaarde moet hebben voor de Teylinger samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.