Scouting Bosgeest op pad

Noordwijkerhout – Een aantal speltakken van Scouting Bosgeest is afgelopen weekend op avontuur geweest in eigen land.

De Bevers, kinderen van vijf tot zeven jaar, gingen naar de Bever-Doe-Dag in Leiderdorp. Hier kwamen zes groepen uit de hele regio Hollands Midden samen om te spelen met elkaar. Er werden onder andere bootjes gevouwen, gepuzzeld en gesmuld van heerlijke pannenkoeken.

De verkenners, jongens tussen 11 en 15 jaar, gingen naar Buitenzorg in Baarn. Naast twee nachten kamperen, hebben de vijftien kinderen een hike gelopen, het Nationaal Militair Museum bezocht en een spannend nachtspel gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.