Street4You in de Bollenstreek

Hillegom – Welzijnskwartier brengt dit jaar in de Bollenstreek de eerste editie van Street4You.

Street4You is een buurtfeest waarbij jong en oud mee kan doen met laagdrempelige, creatieve, en sportieve activiteiten. Ontmoeting en plezier staan daarbij centraal. In Lisse, Hillegom, Sassenheim, Noordwijkerhout en Voorhout staan er op diverse locaties 9 Street4you’ s gepland.

Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen deelnemers gratis meedoen aan bijvoorbeeld een pannatoernooi, een nerf battle, freerunnen, 3 op een rij en pokemon kaarten ruilen. Mensen die tijdens Street4You iets willen organiseren of vrijwilligers die een handje willen helpen kunnen zich aanmelden bij richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.