Supermarkt moet wachten

(foto Google StreetView)

Noordwijk – Op het braakliggende terrein tussen de Kerkstraat, Raadhuisstraat en Bronckhorststraat mag voorlopig geen supermarkt worden gebouwd. De Raad van State heeft de bouwvergunning hiervoor geschorst.

Zij gaat hierin mee in de mening van Bravahold, de exploitant van supermarkt Dirk. Die had de zaak aanhangig gemaakt omdat bovenop de winkelruimte nog een verdieping zou komen met een kantoor en een kantine voor het supermarktpersoneel. Dat zou volgens Bravahold alleen mogen op de begane grond of in de kelder. De Raad van State was het hiermee eens.

Grootgrutter Albert Heijn had de nieuwe supermarkt nog dit jaar willen openen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.