Vaders genieten van “Toys for boys”

Noordwijk – Strandpaviljoen Nederzandt heeft zondag, op Vaderdag, de 7e editie van Toys for Boys georganiseerd. In de buitenshowroom waren diverse oldtimers, sportwagens, bijzondere motoren en zelfs een zweefvliegtuig te bewonderen.

Naast de collectie voertuigen waren er ook allerlei activiteiten zoals het ondergaan van een korte hypnose-ervaring. Alle vaders kregen daarnaast een whiskyproeverij en een barbecueproeverij van Big Green Eggs aangeboden. De Buskin’ Belters speelden de hele middag sixties liedjes.

Veel vaders en zoons gingen nog even de strijd met elkaar aan bij de racesimulator en het mega tafelvoetbalspel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.