Voorstelling Youp van ’t Hek in De Muze uitverkocht

Noordwijk – Alle kaarten voor de voorstelling van Youp van ’t Hek in oktober 2017 in theater De Muze in Noordwijk zijn donderdag volledig uitverkocht. Om kwart over zeven s’morgens stonden de eerste fans al met hun klapstoeltje en flesje water in de rij voor het theater. Toen om half 9 de volgnummers uitgedeeld werden stond het bordes al aardig vol. Om 9 uur mochten de mensen naar binnen en om 10 uur begon de kaartverkoop. Iedereen kon maximaal twee kaarten kopen. Youp van ’t Hek treedt op woensdag 11 oktober 2017 op in De Muze. Mensen die op de wachtlijst gezet willen worden kunnen mailen naar De Muze: balie@demuzenoordwijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.