VVSB en Hirado onderzoeken doorstart voetbaluitwisseling

Noordwijkerhout – VVSB haalt de voetbalbanden met Hirado weer aan.

Op 20 juli vliegen vijf VVSB-trainers met Bart de Haas van de Stichting Hirado-Noordwijkerhout op eigen kosten naar Japan. Met hun Japanse collega’s delen zij hun voetbalkennis. De VVSB-ers zullen presentaties geven en clinics aan de jeugdtrainers. Daarnaast wordt bekeken of het ook weer kan komen tot een uitwisseling van jeugdvoetballers.

De vriendschap met Hirado begon in 2001 met de eerste voetbaluitwisseling. Tot 2011 gingen zo’n 100 VVSB-ers en 100 Hiradovoetballers bij elkaar op bezoek. Nadat de officiĆ«le stedenband tussen beide gemeenten was gesloten werd een uitwisselingsprogramma opgezet tussen middelbare scholen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.