Zomerse rolstoeldriedaagse

Foto's Cor Vink, Jaap van Duijn

Noordwijk – Voor de 9e keer vond afgelopen week de avonddriedaagse van Groot Hoogwaak weer plaats. Het was drie avonden lang prima, zomers wandelweer.

Zo’n 40 rolstoelen met bewoners en vrijwilligers liepen twee routes door het dorp, met als afsluiting een mooie wandeling door de duinen. Daar werden ze muzikaal verwelkomd door de evenementenband ’t Is Keun.

Bij terugkomst werden de deelnemers verwelkomd met een bloem. Voor allemaal was er bovendien een certificaat van deelname en een kopje koffie, thee of een drankje, dat er gretig inging bij de deelnemers.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.