Zomerstorm geeft vooral overlast

Foto's 112Bollenstreek

Bollenstreek – De zomerstorm die dinsdag over de streek trok, heeft vooral gezorgd voor overlast en materiële schade. Persoonlijke ongelukken zijn niet gemeld. Er werden windstoten gemeten tot ruim 100 km per uur.

Het leed beperkte zich volgens de brandweer tot omgewaaide bomen. Ook in het centrum van Noordwijkerhout werd een boom ontworteld. Die viel op het muurtje om de Witte Kerk. In dat dorp werd de avondvierdaagse opgeschort. De organisatie vond het onverantwoord de kinderen de straat op te sturen.

Als altijd trotseerden velen de wind om “zeetje te kijken” op het strand.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.