AMV-docente geeft na 10 jaar stokje door

Voorhout – Na tien jaar heeft Marjoleine Mosselman afscheid genomen van haar laatste leerlingen Algemene muzikale Vorming (AMV) bij muziekvereniging St. Cecilia Voorhout. Leroy van der Poel gaat de lessen van haar overnemen.

Algemene Muzikale Vorming is een methode om kinderen van 7 tot 10 jaar op een leuke manier kennis te laten maken met muziek. Kinderen leren noten lezen, maken kennis met ritmes en leren verschillende instrumenten herkennen. Ook wordt de mogelijkheid geboden verschillende instrumenten uit te proberen. Aan het eind van het leerjaar kunnen de kinderen eventueel een instrument kiezen om daarop verder te leren spelen.

De lessen zijn op donderdagmiddag vanaf 16.30 uur en worden gegeven in @Hok. De lessen starten vanaf donderdag 21 september. Meer informatie bij Marleen van der Geer-Oomes via leerlingen@stceciliavoorhout.nl of 0252-519730.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here