Brandweermannen maken zich op voor Dakar

Noordwijkerhout/Hillegom – De drie brandweermannen Richard de Groot, Gerard Beelen en Jan Hulsebosch zullen ook komend jaar meerijden in de Dakar.

Onder de naam Firemen Dakarteam reden de drie vorig jaar de rally uit. Dit jaar zijn de Bollenstrekers versterkt met een Brabants brandweerteam, dat voor hen de servicetruck gaat bemannen. Met Schouten Olie werd afgelopen week een sponsorcontract getekend en er zijn contacten met nog meer sponsors.

De 40-ste editie van de Dakar rally voor motoren, auto’s, vrachtwagens en quads is van 6 – 20 januari in Peru, Bolivia en ArgentiniĆ«. Firemen Dakarteam neemt een afgeschreven Hillegomse brandweerauto mee naar Peru. Die wordt geschonken aan een Peruviaans dorp langs de Dakar-route.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here