Aanmelden voor Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek

Bollenstreek – Iedere jonge ondernemer in de Duin- en Bollenstreek, die zijn of haar bedrijf vanaf 2015 is gestart, kan meedoen aan de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek. Deze wordt in maart 2018 voor de eerste keer uitgereikt, tijdens het Ondernemersgala in Hillegom. De Jonge Ondernemersprijs is een onafhankelijk initiatief van ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. Drie bedrijven worden genomineerd voor de finale. Hieruit wordt 1 winnaar gekozen. Dit bedrijf krijgt een jaar lang begeleiding door ervaren ondernemers bij de verdere uitbouw en groei van het bedrijf.
Je kunt jezelf aanbieden, maar je mag ook een collega-ondernemer nomineren: db.meerbusiness.nl/Agenda/Aanmelden-evenementen/item/211/aanmelden-jonge-ondernemersprijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.