Alle NRB-ers geslaagd voor lifeguard- examen

Noordwijk – Zestien NRB-leden van 15 – 55 jaar hebben zaterdag hun lifeguard-examen gedaan.

De kandidaten vertegenwoordigden verschillende disciplines binnen het reddingsbrigadewerk. Zo waren er 2 Junior lifeguards, 6 Lifeguards, 1 Senior lifeguard, 2 lifeguard schippers en 5 lifeguard chauffeurs. Eerst werd de theorie getoetst, daarna was het tijd voor het praktijkgedeelte. Daarin werd samengewerkt door de verschillende disciplines. Zwemmend en varend werden reddingen uitgevoerd en de chauffeurs verleenden ondersteunende diensten. Een reddingsboot met een auto lanceren is daar een onderdeel van. Na afloop bleken alle deelnemers te zijn geslaagd.

De Noordwijkse Reddingsbrigade verwelkomt graag nieuwe leden. Op de website staat alle informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.