Benauwd gelijkspel voor FC Lisse

Lisse – FC Lisse pakte in de eerste thuiswedstrijd in de Tweede Divisie in blessuretijd een punt. Er werd met 2-2 gelijk gespeeld tegen HHC Hardenberg.┬áDe kansen waren vooral in de eerste helft voor FC Lisse. Na rust was Kevin van der Zwet dichtbij een treffer met een bal op de lat. Na een uur spelen was het Hardenberg echter die via Shkodran Metaj de score opende. Vijf minuten later was het gelijk door een fraaie treffer van Rik Vermeulen. Tien minuten voor tijd kwam FC Lisse opnieuw op achterstand door een goal van Koos Werkman. Bas Buimer zorgde in blessuretijd voor de gelijkmaker. Daarna was er nog rood voor Martin van Eeuwijk vanwege een grove overtreding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.