Bibliotheek zoekt bendeleden

Noordwijk – Vestiging Noordwijk van Bibliotheek Bollenstreek gaat starten met een Boekenbende. Een boekenbende wordt gevormd door kinderen die dol zijn op lezen. Onder begeleiding van een bibliothecaresse gaan zij met de boeken aan de slag. De bibliotheek is op zoek naar bendeleden. Zit jij in groep 6, 7 of 8? Verslind je boeken? Wil je wel eens weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de bibliotheek? Durf jij een schrijfster te interviewen? Heb je tijd op donderdagmiddagen vanaf 21 september? Meld je dan aan voor de boekenbende door langs te komen in de bieb, je aan te melden via de website of te mailen naar noordwijk@bibliotheekbollenstreek.nl.

Datum: Data: 21 & 28 september, 5 & 12 oktober.
Kosten € 10,-
Aanvang: 15:00 – 17:00
Locatie: Bibliotheek Bollenstreek, Akkerwinde 1A  Noordwijk

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.