Bingo, vlotbruggen en spijkerslaan

Foto's Gerard van Steijn

Voorhout – Het weer zat de deelnemers aan de Lampionoptocht niet mee. Donderdagavond was het nat en winderig. Niemand liet zich echter uit het veld slaan: een sfeervol verlichte tocht door het dorp was het gevolg.

De Streetparade volgde. Ondertussen werden in Cheers de Schietwedstrijden afgewerkt. Café Welgelegen vormde het decor voor de oud-Hollandse spelen Vlotbruggen en Spijkerslaan. Bij het eerste spel moeten met biljartballen zoveel mogelijk punten bijeen worden gehaald. Opvallend was dat het Spijkerslaan niet was voorbehouden aan de heren: ook de dames stonden hun mannetje.

Wat rustiger ging het eraan toe bij de bingo in Boerhaave.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.