CDA op zoek naar verkeersonveilige plekken

Noordwijkerhout – In navolging van het CDA in de gemeentes Hillegom en Teylingen wil het CDA Noordwijkerhout-De Zilk in kaart brengen welke gevaarlijke verkeerspunten en oversteekpunten er op de routes van school naar huis zijn.

Nu de scholen weer enkele weken bezig zijn is dit een goed moment om te kijken waar ouders onveiligheid constateren. Ook verkeersonveilige plekken die niet op de schoolroutes liggen wil het CDA in kaart brengen. De partij wil de inzendingen gebruiken om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Verkeersonveilige plekken kunnen gemeld worden via secretaris@cdanoordwijkerhout.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.