Celstraf voor Lissenaar na huiselijk geweld

Lisse – Een 33-jarige Lissenaar is tot twee weken gevangenisstraf veroordeeld voor huiselijk geweld. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Hij schopte op 5 juni een tafel door de ruit van zijn schoonmoeder. Daarna gooide hij een aantal glazen op de grond en duwde hij zijn vriendin hardhandig omver. De man woonde met zijn vriendin en dochtertje bij zijn Lissese schoonmoeder in. Hij gaf de beschuldigingen toe. Hij zei uit frustratie te hebben gehandeld. Hij zou bij zijn schoonmoeder voortdurend alles hebben moeten opruimen en huishouden. Alcohol deed de rest.

De schoonmoeder zette hem uit huis en zijn vriendin deed aangifte. Sindsdien slaapt de Lissenaar in zijn auto. De rechter gaf hem in plaats van de gevraagde taakstraf toch een celstraf. Er staan namelijk al geweldsdelicten op het strafblad van de Lissenaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here