D66: publiek zegt ja tegen windmolens

Teylingen – Een overgrote meerderheid van de mensen die zaterdag op de Voorhoutse braderie hun stem uitbrachten, zei ja tegen het plaatsen van windmolens bij Akzo.

Dat meldt D66 Teylingen, die er met een stand was vertegenwoordigd. De partij legde het publiek drie vragen voor die met een simpel “ja” of “nee” beantwoord konden worden. D66 heeft als speerpunt duurzame innovatie en voelt zich gesteund door deze mening. De andere twee vragen van D66 gingen over het stimuleren van Airbnb en de komst van een bouwmarkt naast post.nl aan de Oosthoutlaan. Een kleine meerderheid van de ondervraagden zei “nee” tegen het stimuleren van Airbnb en “ja” tegen de komst van een bouwmarkt.

Zo’n honderdvijftig mensen deden mee aan de peiling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here