Drie dagen Greeffest voor jong en ietsje ouder

Lisse – Drie dagen lang stond Jongerencentrum De Greef afgelopen weekend in het teken van het Greeffest. Vrijdagavond werd afgetrapt met de kinderdisco.

Zaterdag was er het Oud-Hollandse Spellenplein en kon er worden geknutseld. Er was een wedstrijdje zelf gevouwen vliegtuigjes werpen. Maar ook cupcakes versieren en schminken hoorden tot de mogelijkheden. Ouders konden ondertussen een drankje nemen op het terras of in de bar. Tegen etenstijd ging de Food Corner open.

De avonduren waren gereserveerd voor de “oudere jongeren” en volwassenen, met een ‘Bad Joke Battle’, Silent Disco en afterparty. Zondag waren de kids weer aan de beurt met een vol activiteitenprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.