Eerste Hollands Duin Trailrun in Noordwijk

Foto Willem Krol

Noordwijk – De deelnemers aan de Hollands Duin Trail werden zaterdag persoonlijk welkom geheten door burgemeester Jan Rijpstra.

Het was de eerste editie van het trailrunning-evenement van organisatoren Staatsbosbeheer en Trailrunning Europe. Trailrunning wordt steeds populairder. Het is een sport waar deelnemers in de natuur op onverhard terrein hardlopen, bij voorkeur met hoogteverschillen en op een afwisselende ondergrond.

Die mogelijkheden biedt Noordwijk volop. Startend op het strand, slingerde de route via de zeereep en het open duin door het bos van boswachterij Hollands Duin. Deelnemers konden kiezen uit drie afstanden: 10, 20 of 30 kilometer.

Foto Staatsbosbeheer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.