Fluks verliest in slotfase

Demi van Duin gaat namens Fluks A1 een fel duel aan (foto: Willem Zwanenburg)
Noordwijk – Na een spannende wedstrijd bleef Fluks 1 afgelopen zaterdag opnieuw met lege handen achter. De blauwwitten uit Noordwijk begonnen hun wedstrijd heel goed, maar halverwege de eerste helft kwam tegenstander DOC langszij en bij de rust stond Fluks zelfs 3 punten achter. In de tweede helft kwam Fluks opnieuw goed uit de startblokken en na een knappe inhaalrace werd een paar minuten voor tijd de gelijkmaker gescoord. Helaas scoorde DOC nog in dezelfde minuut de (naar later bleek) winnende treffer, zodat zij de punten mee naar huis namen. Eindstand 12-13.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.