Herfststorm speelt kermis parten

Foto's Gerard van Steijn

Voorhout – De herfststorm die over de Bollenstreek trok, dreigde woensdagmiddag even roet in het eten te gooien. Maar aan het einde van de middag, met een paar uur vertraging, kon burgemeester Carla Breuer dan toch de kermis openen.

Hét moment waar de jeugd al lang naar had uitgekeken. Al snel werd volop gedraaid, en gespeeld. In de avond maakte de draaimolen plaats voor de botsauto’s en andere attracties die meer in trek zijn bij jongeren.

Bij Cheers was een klaverjastoernooi. De gespierde Voorhouters kwamen bij Boerhaave aan bod tijdens het Open Voorhouts kampioenschap Boomzagen. De deelnemers werden luidkeels aangemoedigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.