Jeanne d’Arc start inzameling snuffelmarkt

Noordwijkerhout – Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc organiseert op 8 en 9 december weer een “kerst- snuffelmarkt”.  Naast nieuwe kerstartikelen en kerststukjes worden ook bruikbare 2e hands spullen verkocht ten bate van de clubkas.

Heeft u nog goede spullen liggen die u zelf niet meer gebruikt, zoals boeken, serviesgoed, speelgoed, klein meubilair en lampen, dan wil de Sjaan die graag ontvangen. Inleveren van spullen is vanaf maandag 2 oktober op maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur mogelijk in  “De Parade” aan de Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Eventueel komen leden van de Sjaan de spullen bij u thuis ophalen. U kunt hiervoor van maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur contact opnemen met Gerard Noppe, tel. nr.  06 27525636.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.