Lisse wint Entente Florale

Lisse – Lisse mag zich de groenste gemeente van Nederland noemen. Ze werden eerste in een wedstrijd genaamd Entente Florale. Dat is een groencompetitie onder gemeenten. De uitslag is woensdagmiddag bekend gemaakt. In deze competitie liet Lisse zich van haar groenste kant zien. Het ging niet alleen om het zichtbare groen, maar ook duurzame initiatieven, het gaat om groen in de ruimste zin van het woord. Deelname leverde Lisse niet alleen de nodige publiciteit op, maar ook een objectief rapport over het groen in Lisse. Sterke punten, maar ook blinde vlekken kwamen in beeld. Lisse bleek de beste van Nederland en versloeg in de categorie kleine steden en dorpen Geertruidenberg en Voerendaal. (Foto: archief)

Klik hier voor een filmpje van de prijsuitreiking.

Klik hier voor de promotiefilm:

1 REACTIE

  1. Jippie wij zijn de beste! Van de 3 deelnemers. Je moet wel 4000 euro betalen om mee te mogen doen, maar dan heb je ook niks. Met 3 deelnemers is er altijd wel iets positiefs te melden (2e plaats of 3e plaats)

    Een beetje objectiviteit is wel op zijn plek BO. Jullie zijn er niet alleen om persberichten integraal te plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here