Nieuwe kabels voor Grent en Parallel Boulevard

Foto's Eline van Egmond

Noordwijk – Er komen nieuwe kabels (elektra) en leidingen (gas en water) onder het trottoir aan de Grent en de Parallel Boulevard.

De nutsbedrijven zijn maandag gestart met het werk. De nieuwe gasleiding komt onder het trottoir aan de kant van het duin aan de Grent. Om het werk veilig te laten verlopen, wordt een rijbaan afgesloten tijdens deze werkzaamheden. De rijrichting is vanaf het Palaceplein richting het Pick├ęplein. Fietsers kunnen wel aan beide kanten langs de werkzaamheden fietsen. Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid. Na de Grent wordt de Parallel Boulevard aangepakt.

Alle werkzaamheden duren tot en met voorjaar 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.