Noordwijkse Hazes scoort bij Oranjefeesten

Foto's: Tiny van der Zwan; filmpje: Piet de Ridder; YouTubefilm: Patrick Ransdorp

Noordwijk – Vijf dagen lang gonsde het van de activiteiten in Noordwijk Binnen. De Oranjefeesten werden uitbundig gevierd.

Burgemeester Jan Rijpstra opende het tobbetje steken. Voor winnaar Olaf van Dijk was er als beloning een douche van de brandweer. Volle bak was het donderdag in het Oranjepaviljoen tijdens de Seniorenmiddag. Vrijdag zong heel Noordwijk André Hazes. Bij de Truck Pullwedstrijden deden dit jaar 10 teams mee, waaronder een damesteam: een record. De SPOC-prestatieloop en de twee wielerrondes konden rekenen op een groot publiek. André van Reek en Robin Hoekstra waren de winnaars.

Uiteraard was ook de kermis goed voor menig uurtje plezier.

1 REACTIE

  1. We lezen alleen maar over de tent maar waar het op gaat de kermis zelf is een aanfuiting vijf dagen is zo al te lang want ze denken dat er in Noordwijk alleen maar rijke mensen wonen waarom niet don vr en zat .Dat is voor iedereen te behappen met kleine kinderen want het is nu veel te veel versprijd .En de spelletjes weer op het kermisterein .Want je krijgt nu toch het idee dat het alleen maar om de omzet van de feesttent gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.