NWS koopt grond voormalige Northgosporthal

Noordwijk – De Noordwijkse Woningstichting (NWS) wordt eigenaar van de locatie Northgo aan de Duinwetering. B&W is akkoord met het bod van de corporatie.

De NWS wil op deze plek 63 sociale huurwoningen bouwen. Het gaat om een mix van appartementen, eengezinswoningen, studio’s en een combinatie van beneden- en bovenwoningen. Voor de 63 woningen worden 95 parkeerplaatsen aangelegd.

Op de grond die de NWS in bezit krijgt, stond tot vorig jaar de Northgosporthal. De rest van het gebied is nu nog in gebruik voor de weekmarkt, schietvereniging Blijf voor ’t Land en als parkeerterrein. De markt verhuist binnen afzienbare tijd naar een andere locatie. De schietclub blijft op haar plek en wordt ingepast in het nieuwbouwplan.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.