Oranjefeesten Noordwijkerhout zitten er op

Foto's Fred van der Bent

Noordwijkerhout – Met een vuurwerkshow zijn donderdagavond de Oranjefeesten in Noordwijkerhout afgesloten.

Maar voor het zover was, werd eerst nog een vol activiteitenprogramma afgewerkt. In de ochtend was er vogelschieten, klootgooien voor senioren en schatgraven voor de jeugd. In de middag was er bingo in Puyckendam en het palingtoernooi op tennispark de Boekhorst. Het tobbetje steken op de Coremolen zorgde als altijd voor veel hilariteit en natte pakken.

Een van de hoogtepunten van de feesten was de motorcross. In diverse categorie├źn werd gestreden om de bekers. De deelnemers lijken steeds jonger te worden: twee van hen, 4 en 5 jaar oud, reden met zijwielen mee in de categorie jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.