Overvliegers bij Scouting Bosgeest

Noordwijkerhout – Met een leuke ceremonie gaan de scouts ieder jaar symbolisch naar de nieuwe groep die past bij hun leeftijd. Afgelopen zaterdag was het weer zover en ‘vloog’ een heel stel over van hun oude naar de nieuwe speltak.

Het was een spannende middag voor de overvliegers. Tijdens de ceremonie werd de oversteek gemaakt. Aan de ene kant de oude speltak die de overvliegers uitzwaaide en aan de andere kant de nieuwe speltak om de kinderen te verwelkomen.

De jongste kinderen gingen via een hindernisbaan naar de overkant en de oudere kinderen via een 25 meter lange zelf gepionierde brug.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.