Penalty’s bekerwedstrijd FC Lisse moeten over

Lisse – De strafschopserie die na afloop van de bekerwedstrijd FC Lisse tegen Hoek werd genomen, moet opnieuw. Dat heeft de KNVB bepaald. De strafschoppen werden genomen volgens de ABBA-manier: een ploeg neemt 1 penalty, vervolgens nemen ze er ieder steeds 2 achter elkaar. Dit systeem was echter nog niet ingevoerd. FC Lisse nam de strafschoppen het beste en waande zich in de volgende ronde. De nieuwe serie strafschoppen moet op 4 oktober in Lisse worden genomen. De winnaar speelt in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.