Plan voor Haven in oktober op politieke agenda

Lisse – Het nieuwe bestemmingsplan voor de Haven komt in oktober opnieuw op de politieke agenda. Dat is 10 maanden na de uitspraak van de Raad van State dat het vorige plan vernietigde. Tegen het nieuwe bestemmingsplan zijn twee bezwaren, officieel zienswijzen genaamd, ingediend. Met één bezwaarmaker hoopt wethouder Ruigrok dat de ontwikkelaar er in onderling overleg uitkomt. Een andere zienswijze kwam te laat binnen, maar het gesprek er over wordt wel aangegaan. Het gaat om het gebied tussen de Hobaho en het nieuwe parkeerterrein. 42 Zorgwoningen in een vorig plan zijn geschrapt en vervangen door 7 grachtenwoningen. In totaal komen er 90 woningen die begin volgend jaar in de verkoop gaan. Zodra 70% verkocht is, wordt gestart met de bouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.