Plan voor nieuwbouw aan de Van de Mortelstraat gepresenteerd

Noordwijk – Projectontwikkelaar Sedos heeft maandag een plan aan de politiek gepresenteerd voor nieuwbouw op de dierenweide aan de Van de Mortelstraat. Het plan houdt 37 appartementen in met vooral een sociale invulling. Zo komen er op de begane grond acht appartementen speciaal voor jong-volwassenen met een beperking. Ouders van deze groep zijn al jaren bezig om iets dergelijks te realiseren. Op drie verdiepingen komen sociale huurappartementen. Daarboven appartementen voor de vrije sector. De ingang van het gebouw komt aan de Sartoriusstraat. De ontwikkelaar wil in september de vergunning aanvragen. Op de dierenweide aan de kant van het Rederijkersplein ontwikkelt de Noordwijkse Woningstichting een bouwplan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.