Snel herstel bestemmingsplan Zeewaardig

Noordwijk – Fouten die nu nog staan in het bestemmingsplan Noordwijk Zeewaardig moeten zo snel mogelijk hersteld worden. Een motie van VVD, CDA en collegepartij D66 werd donderdag tijdens de raadsvergadering aangenomen. Ook collegepartij Lijst Salman Noordwijk Zelfstandig steunde de motie.

In het bestemmingsplan staan onverklaarbare fouten die groter bouwen langs de Boulevard mogelijk maakt. Vorige week maakte burgemeester Rijpstra bekend een integriteitsonderzoek te starten. Volgens de motie moet hij de raad hier tussentijds over informeren.

Wethouder Bakker was al met herstel van het plan bezig en daarom stemden Puur Noordwijk en PvdA/GroenLinks niet voor.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.