Studenten bedenken welzijnsplan voor toeristen

Foto Willem Krol: burgemeester Jan Rijpstra spreekt de studenten toe

Noordwijk – 75 studenten van de internationale hotelschool The Hague kwamen vrijdag in het Noordwijkse Grand Hotel Huis ter Duin bij elkaar voor de start van een opdracht.

De centrale vraag: Hoe kunnen Noordwijk en de regio profijt hebben van het concept van de zogenoemde blue zones. Dat zijn gebieden waar mensen langer en gezonder leven. De studenten moeten realiseerbare plannen bedenken voor het bedrijfsleven.

Noordwijk is een badplaats voor jong en oud, waar gezondheid en sport speerpunten zijn. Samenhang in het aanbod voor bezoekers en congresgangers is er echter nog niet. Aan de studenten de taak om plannen te maken. Over twee maanden is de presentatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.