Talentschuur officieel geopend

Foto SterkSaam

Lisse – Stichting SterkSaam is een kleinschalig wooninitiatief met dagbesteding voor zes jong volwassenen met een verstandelijke uitdaging. Vrijdag was de officiĆ«le opening van de Talentschuur, hun dagbestedingsruimte aan de Herenweg. Burgemeester Lies Spruit onthulde samen met een bewoner het naambord.

De Talentschuur moet de talenten van de bewoners naar voren halen. Zo is er de moestuin VoedSaam, die de zorgwoning deels voorziet van voedsel. Ook is er een dierenweide en kunnen de bewoners hout bewerken.

Plannen voor de toekomst zijn er ook: in een naastgelegen ruimte moet kookacademie KookSaam komen en onderzocht wordt of de bewoners een handje kunnen helpen in de bollenteelt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.